Ons aanbod

We ontvangen veel groepen voor een paellaworkshop of een diner met live cooking, in het kader van een teambuilding.

Maar het kan nóg beter! Waarom een culinair bezoek aan Socarrat niet combineren met een activiteit bij één van onze partners

Wil u vooraf of tussendoor nog even vergaderen? Dan staat onze vergaderzaal met beamer ter uwer beschikking.

U heeft hierbij slechts één aanspreekpunt, wij stellen graag een programma voor op uw maat!

Onze partners

Hier vindt u een lijstje met enkele lokale partners die we ten zeerste kunnen aanbevelen. U kan hen rechtstreeks aanspreken, maar indien gewenst fungeren wij ook graag als enige aanspreekpunt voor het uitwerken van een programma op uw maat!

Abdij van het Park

Eén van de mooiste abdijcomplexen in België ligt op een steenworp van Socarrat! Het is een unieke en bijzondere erfgoedplek vol leven. Kies voor een gegidst bezoek en/of een wandeling rond de prachtige vijvers.

Ontdekken

Braxatorium Parcensis

Binnen de muren van de Abdij van het Park ligt een innovatieve brouwerij. Ontdek het boeiende verhaal tijdens een gegidste rondleiding en degusteer de uitstekende artisanale bieren.

Ontdekken

Koffiebranderij Tane

Nood aan koffie? Volg een leerrijke en plezante workshop bij de Leuvense koffiebranderij Tane. Je kan hun speciality koffie (en veel meer) ook proeven in "Noir" de beste koffiebar van Leuven!

Ontdekken

Leuven Inside Out

Een kant en klaar aanbod originele stadswandelingen: de Leuvense gotische parels, Leuven doorgestoken, chocoladewandeling, Pikachu nog aan toe,… Leuven Inside Out biedt voor ieder wat wils!

Ontdekken

Gravelbike Rent

Een kant-en-klare trip op ieders niveau die je op onze gravelbike, voorzien van een GPS, langs mooie wegen de pareltjes van onze streek laat ontdekken! Gelegen op 300 meter van Socarrat.

Ontdekken

Hannah Rhei

Extra sfeer met een Spaans-Oriëntaals dansoptreden tijdens of na het diner? Daar kan Hannah Rhei voor zorgen!


Ontdekken