Concept

Ontdek de kneepjes van het vak tijdens deze unieke paellaworkshop! 

Na een aperitief, enkele huisgemaakte tapas en een introductie in de wereld van de paella verzamelen we rond ons kookeiland.

In groepjes van 2 maken we onder deskundige begeleiding zelf een pan paella klaar. De avond wordt afgesloten met een paelladiner in onze gezellige eetruimte.

Met de kennis uit de workshop en het recept in de hand kan je nadien indruk maken op jouw gasten bij een volgend feestje ;-).

De workshops worden georganiseerd met individuele inschrijvingen, op vaste data (zie verder op deze pagina). Of voor groepen ter gelegenheid van een teambuilding, een feestje met de familie, een vrijgezellenactivteit,...


 

Praktische info

DEELNEMERS EN INSCHRIJVINGEN

We organiseren de workshops voor minimaal 10 en maximaal 16 deelnemers. Voor een reservatie als groep kan je zelf een datum voorstellen. 

Wil je individueel of in een kleiner groepje inschrijven kan dat op onze vaste workshopdata.

Klik op onderstaande knop om de eerstvolgende data te bekijken en schrijf in voor een gezellige avond met een fijne groep gelijkgestemde zielen:
PROGRAMMA

Een typische paellaworkshop verloopt als volgt:

18u30: Verwelkoming met aperitief en enkele hapjes.

19u00: Intro in de wereld van de paella, met 2 huisgemaakte tapas tijdens de presentatie.

19u30: Kookgedeelte: de deelnemers maken zelf een pan paella klaar aan ons kookeiland.

20u15: Paelladiner inclusief dranken in onze eetruimte.

21u15: Dessert en koffie.

Extra's: Naast een recept krijgt elke deelnemer ook een ruime portie zelfgemaakte paella mee om thuis nog wat te stoefen ;-)! 

Maatwerk is mogelijk:

We passen dit programma aan volgens uw wensen. Contacteer ons voor meer info.

Voor de echte liefhebbers kan bv. het kookgedeelte uitgebreid worden. We maken dan 2 soorten paella klaar of experimenteren met enkele tapas.

Is jullie groep groter dan 16 personen?

We organiseren  teambuildings waarbij een deel van de groep de workshop volgt en een ander deel tezelfdertijd een andere activiteit (bv. een rondleiding in de prachtige vlakbij gelegen Abdij van het Park, of een brouwerijbezoek in de knappe in de Abdij gelegen brouwerij. 

En we organiseren paelladiners (of lunches) met live-cooking (al dan niet gecombineerd met een andere activiteit met één van onze partners):

De gasten gaan in deze formule niet zelf aan de slag maar genieten van een aperitief met hapjes, een driegangenmenu met een live klaargemaakte paella als hoofdgerecht, dessert en koffie. Wie interesse heeft kan de bereiding van de paella van nabij volgen.

Prijzen

De prijs voor een paellaworkshop bedraagt 89 EUR p.p. incl. 21% BTW. 

Dit is de all-in prijs voor het bovenstaand beschreven programma inclusief niet-alcoholische dranken (huisgemaakte limonade, waters, frisdrank en koffie bij het dessert), bediening, een uitgeschreven recept en een ruime portie paella om mee naar huis te nemen.

Voor alcoholische dranken (cava, wijnen, bier) is er een supplement van 10 EUR p.p. incl. 21% BTW.

Een paellaworkshop is erg arbeidsintensief, enkel mogelijk voor kleinere groepen en onderworpen aan 21% BTW. Daardoor ligt de prijs iets hoger. Als alternatief voor een wat lager budget kunnen we ook een paelladiner of -lunch aanbieden, waarbij we als hoofdgerecht live een grote pan paella klaarmaken en geïnteresseerden de bereiding mee kunnen volgen rond de pan. 

Sfeerfoto's