Concept

Je gasten verrassen en zelf optimaal genieten van het feestje? 

Voor groepen van 10 tot 30 personen maken wij à la minute een grote pan paella klaar!

De pan wordt op het afgesproken tijdstip opgehaald bij Socarrat. Bij aankomst op het feestadres kunnen de gasten vervolgens onmiddellijk bediend worden. Of beter nog: ze bedienen zichzelf naar believen uit de pan ;-).

Kortom: kraakverse paella, mooi gepresenteerd en super makkelijk! Praktisch

Waar moet je rekening mee houden?

Wij adviseren dit concept voor elk feestadres binnen 15 minuten rijden van Socarrat (Pakenstraat 38, Heverlee) gelegen is. Zo wordt de paella perfect op temperatuur opgediend. De pan komt immers recht van het vuur, in een dikke emaille pan die de warmte heel goed vasthoudt en we zorgen voor een groot deksel. 

Opnieuw opwarmen is dan zeker niet nodig. Voor eventuele laatkomers kan dit natuurlijk wel in de oven of de microgolf.

De pan is 70 tot 90 cm groot en past in bijna elke koffer. Kijk voor alle zekerheid wel even de breedte van uw deuropening en/of lift na ;-)!

Wij zorgen voor een grote karton onder de pan en voor het transport in uw wagen, en een deksel. De pan kan u nadien terugbrengen op een af te spreken moment.

Met minder dan 10 personen? De dag nadien is de paella nog even lekker ;-)! Of kijk even naar onze wekelijke takeaway. Daar kan u per portie bestellen en kunnen we de paella vanaf 3 porties verpakken in een paellapannetje dat net in een standaard oven past).

Prijzen

De prijs voor een rijkelijk gevulde paella mixta (of andere soort paella naar keuze) hangt af van het aantal personen:

° 10-14  personen

22,5 EUR p.p.

° 15-19 personen

20,5 EUR p.p.
° 20-24 personen

19,5 EUR p.p.

° 25-30  personen

18,5 EUR p.p.Sfeerfoto's